Сънеко Пожарни покрития

Фирма с дългогодишна история с дейност в областта на промишленото строителство.

За доусъвършенстване на технологичния процес към промишленото строителство от началото на месец ноември 2016г. фирма Сънеко Пожарни покрития придоби правата за представителство и дистрибуция за България на немския концерн AUDAX Keck GmbH, който произвежда реактивни термонабъбващи огнезащитни покрития на водна и органична основа, както и антикоризионни бои и покрития.

От месец септември 2019г. придобихме правата за представителство и дистрибуция и за Република Северна Македония.

За да бъде завършен поредния цикъл от инвестиционния процес, предлагаме на  своите клиенти проектиране и препроектиране, нанасяне и узаконяване на огнезащитните покрития и сътрудничество с най-проспериращите лицензирани (акредитирани) български лаборатории.

Водещите принципи в нашата работа са максимално задоволяване на потребности и изисквания на клиентите, и не на последно място коректни взаимоотношения с всички участници в изграждането на конкретния проект.

В края на 2020г. Сънеко Пожарни покрития става основен вносител и представител за България на гръцките индустриални бои SMALTOLIN S.A.

Компанията е основана през 1985г. и притежава голям дял от пазара за индустриални и морски бои в Гърция и чужбина. Основната дейност е насочена в производство на специализирани индустриални бои с дълготрайна и устойчива защита за метални и бетонни конструкции.

SMALTOLINE S.A. се занимава с продажбата на специални оцветители за корабоплаването и промишлеността от 1985г. и всички продукти притежават необходимите сертификати и одобрения, гарантиращи най-високо качество и безопасност при използването им.

От началото на месец ноември 2016г. фирма Сънеко Пожарни покрития придоби правата за представителство и дистрибуция за България на немския концерн AUDAX Keck GmbH, който в началото на 2016г. се слива с концерна Rudolf-Hensel GmbH с цел използване на настоящите синергии в полза на своите бъдещи и настоящи клиенти.

Сливането означава, че нашите клиентите ще имат достъп до продуктите RENITHERM/HENSOTHERM и следователно ще се възползват от десетилетия опит на двете компании с реактивни термонабъбващи огнезащитни покрития на водна и органична основа.

С какво можем да Ви бъдем полезни
Продукти
Услуги
bg_BG