Битумни бои

Битумни бои един или два компонента с отлична устойчивост на морска вода, алкални, подземни приложения.

Продуктите

Bitumenlac

Битумен емайл, който показва отлична адхезия при всяка суха повърхност, като бетон, метал, дърво и др., Отлична устойчивост на отпадъчни води, морска вода, основи и корозивни газове в допълнение към отлична защита при подземни инсталации. Препоръчва се да се използва за защита на резервоари за вода и канализационни инсталации. Освен това може да се използва за хидроизолация на тавани, вертикални повърхности, бетонни стени, бетонни тръби и азбестови тръби, като антикорозия за защита на метални конструкции, резервоари и тръби в допълнение към защитата на дървото от гниене.

 
 

Smaltotar

Двукомпонентна епоксидна катранена епоксидна боя с високо съдържание на твърди вещества. Той проявява отлична устойчивост на охлаждаща вода, морска вода, суров нефт и алифатни въглеводороди. Той е специално проектиран за покритие с дебел филм за подводни и дренажни инсталации.

Coal Tar Epoxy 2K60

Двукомпонентна епоксидна боя с въглищен катран. Базира се на успешна комбинация от епоксидна смола и специален катран от въглища, което води до отлична устойчивост на вода и морска вода. Той е специално проектиран за покриване на резервоари и тръбопроводи с вода, морска вода и дренажни инсталации. Също така се препоръчва за използване в водноелектрически централи, където се извършват механични изморителни изходи поради високата скорост на водата.

Още от продуктите на Smaltolin S.A.
Индустриални бои Smaltolin S.A.
bg_BG