Фуги

Продуктите ни

HENSOTHERM® Spachtel universal | Фуги стомана/бетон

HENSOTHERM® Spachtel universal

е противопожарна фуга и уплътнителна смес (пожарозащитен акрилен пълнител) за вътрешна употреба и в открити сгради (без дъжд!) между метални и твърди минерални строителни материали. Клас на строителния материал B1 в съответствие с DIN 4102-1. Област на приложение

Фугираща смес за противопожарни фуги: за уплътняване на ръбове, стенни и таванни фуги между метални и твърди минерални строителни материали с дълбочина на фугата до макс. 20 mm и ширина на фугата до 40 mm. Може да се използва и за ремонт на пукнатини.

HENSOMASTIK® Acrylic

HENSOMASTIK® Acrylic е гъвкав бял акрилен уплътнител за прониквания с аблационни пълнители. Специално формулиран, за да осигури отлична огнеустойчивост и огнеустойчиви ръбове, стенни и таванни съединения и допълнително използван за образуване на уплътнение за проникване около горими и метални тръби за възстановяване на огнеустойчивостта на разделителен елемент (стена или под) временно или постоянно, където те са снабдени с отвори, които се пробиват от различни услуги като проникване на кабел или тръба.

HENSOMASTIK® Acrylic е предназначен за употреба на закрито и в защитени външни зони. Не трябва да се използва в постоянно влажни помещения или във фуги с големи движения.

С какво можем да Ви бъдем полезни
Продукти
Услуги
bg_BG