Еднокомпонентни бои и грундове

Антикорозионни еднокомпонентни грундове и бои за използване в метални повърхности, маркировки и много други приложения.

Продукти

Smaltalkyd

Алкидна боя на основата на разтворител за общо ползване. Той показва превъзходен блясък и отлична устойчивост на атмосферни влияния и стареене.

Smaltoprimer 122

Еднокомпонентен, бързосъхнещ промишлен грунд. Може да се използва като отличен антикорозионен грунд за всички еднокомпонентни системи за боядисване. Характеризира се с отличен солен спрей и водоустойчивост.

Студено поцинковане

Висококачествен, самовтвърдяващ се еднокомпонентен индустриален грунд на основата на метален цинков прах.

Smaltacryl Enamel

Висококачествена еднокомпонентна, изсушаваща на въздух акрилна боя за покритие на метални повърхности.

Anticorrosive Enamel

Висококачествена еднокомпонентна боя за изсушаване на въздух Осигурява антикорозионна защита без нанасяне на антикорозионен грунд.

Smaltoprimer CR

Еднокомпонентен промишлен грунд на базата на напълно хлориран каучук за защита на пристанищни инсталации, водноелектрически централи, метални конструкции, комини и тръбопроводи.

Smaltorubber

Еднокомпонентна индустриална боя на основата на напълно хлориран каучук за защита на пристанищни инсталации, водноелектрически централи, метални конструкции, комини и тръбопроводи.

Paint ΧΡ-1

Еднокомпонентна алкидна боя. Той е специално проектиран за боядисване на вътрешни и външни метални повърхности. Характеризира се с добра еластичност и отлична адхезия.

Anticorrosive Primer XR-2

Промишлен грунд с въздушно сушене, който показва бързо първоначално изсъхване. Той е особено подходящ като грунд за защита на всички метални повърхности в еднокомпонентни системи за боядисване.

New!

260A ROAD MARKING PAINT E01

Боята за пътна маркировка е висококачествена боя, базирана наакрилна смола

Още от продуктите на Smaltolin S.A.
Индустриални бои Smaltolin S.A.
bg_BG